Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Milyen a magyar?
  2008-06-27 22:42:04, péntek
 
  Milyen a magyar? - Stigmatizálás mint megsemmisítő fegyver
2008-06-26 06:32:19


Aggódik a nemzetfogyás miatt, szorongással töltik el az ország eladósodását jelző adatok, nem tetszik neki a multik hazai térfoglalása és az adózás alóli kivonása.

Tehát fasiszta!

Felfigyel arra, hogy Pető Iván édesapjának fényképe a Terror Háza Múzeumban a veszedelmes ávós tisztek tablóján lóg, és kialakítja magában azt a véleményt, hogy Pető Iván ugyan nem tehet apja viselt dolgairól, de ezzel a szülői háttérrel nem a magyar törvényhozásban kellene más elől egy széket elfoglalnia.

Tehát antiszemita!

Helytelennek tartja, hogy izmos fiatalemberek eleve nem akarnak dolgozni, ehelyett 10-13 éves lányokat - törvénysértően - teherbe ejtenek, és a segélyből akarnak az adófizetőket megterhelve élni, ráadásul egy részük megélhetési bűnözéssel nyugdíjasokat zsarol, ver, gyilkol.

Tehát rasszista!

Tetszik neki, hogy olaszok, franciák, németek, spanyolok, britek, svédek, dánok, hollandok, norvégok, svájciak, osztrákok, görögök a nemzeti zászlójukat lobogtatják, büszkék nemzeti azonosságukra; szeretné, ha a saját népe is büszke lehetne mibenlétére.

Tehát nacionalista!

Állampolgári jogával élve kifejezi elítélő véleményét azzal a főpolgármesterrel szemben, aki luxusvillát építtetett a horvát tengerparton, ám a pénzzel nem tudott megnyugtatóan elszámolni, és működése közben megsokszorozódott városában a hajléktalanok száma.

Tehát populista!

Szeretné, ha fennállna a közbiztonság, ha az igazságszolgáltatásban nemcsak a Legfelsőbb Bíróság tartaná magát a jogállamisághoz, ha a politikusok nem hazudnának végig másfél-két évet - és közben nem csinálnak semmit, semmit -; ha a bűnözők akár a parlamentből is felelősségre vonásra citáltatnának.

Tehát begyepesedett!

Helyesnek tartaná, ha miután egyre többen szeretnék gyermekeiket egyházi iskolába járatni, az állam átutalná ezeknek az intézményeknek azt a pénzt, amelyet törvény határoz meg, s amely pénz az államilag elrabolt egyházi javak helyett - a Szentszékkel kötött megállapodás alapján - az egyházi iskoláknak jár.

Tehát klerikális reakciós!

Nem ért egyet azzal, hogy a homoszexuálisok, noha milyenségükre állítólag büszkék, nem büszkén homoszexuálisnak, hanem egy másik szó mögé elbújva melegnek nevezik magukat, és ízléstelen, Európához és az elemi humanizmushoz is méltatlan felvonulásokkal teszik tönkre a városképet.

Tehát kirekesztő!

Nem ért egyet azzal, hogy a kultúrpolitika kettős mércével mér, és egyes irányzatokat az adófizetők pénzéből Krőzusként támogat, más irányzatokat pedig következetesen kirekeszt.

Tehát vértolulásos maradi!

Fájlalja, hogy a kormány felelőtlenül költi a pénzt, s az erre figyelmeztető Állami Számvevőszéket koalíciós politikusokkal szidalmaztatja, az uniós támogatásokat saját holdudvarába önti, a lakosságot pedig pitiáner adósanyargatással sújtja.

Tehát ellensége a demokráciának!

Ízléstelennek tartja, hogy posztkommunisták és ávós csemeték oktatják ki demokráciából az ünnepnapokon még véres terrorral is megfenyegetett társadalmat.
Tehát még az ízlése is csapnivaló!

Kondorosi-Brown Róbert
gondola.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: posztkommunisták, homoszexuálisnak, törvényhozásban, felvonulásokkal, homoszexuálisok, jogállamisághoz, kultúrpolitika, politikusokkal, számvevőszéket, szidalmaztatja, következetesen, intézményeknek, törvénysértően, megfenyegetett, ízléstelennek, megnyugtatóan, begyepesedett, citáltatnának, fiatalemberek, demokráciának, hajléktalanok, demokráciából, támogatásokat, nyugdíjasokat, azonosságukra, milyenségükre, humanizmushoz, figyelmeztető, stigmatizálás, irányzatokat, szorongással, parlamentből, közbiztonság, felelőtlenül, szentszékkel, nemzetfogyás, nemzetfogyás miatt, ország eladósodását, multik hazai, adózás alóli, veszedelmes ávós, szülői háttérrel, magyar törvényhozásban, széket elfoglalnia, segélyből akarnak, adófizetőket megterhelve, részük megélhetési, nemzeti zászlójukat, saját népe, főpolgármesterrel szemben, horvát tengerparton, hajléktalanok száma, Pető Iván, Terror Háza Múzeumban, Legfelsőbb Bíróság, Állami Számvevőszéket, Kondorosi-Brown Róbert,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png csokor  Png cica  Makszim Gorkij gondolata  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png telefon  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Akik bántanak téged  Szép estét kedves látogatóimna...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png csokor  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Esti kép  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Sose bánj semmit  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam Krisztinától  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Próbálj meg ...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Hiányzik  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Bertolt Brecht -től idézet  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szívem  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Minden harmadik...  Szép álmokat!  Nagyi telefonál  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png virág  Rátalálsz  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png csokor  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Alázat  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Akarat  Png virág  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Krisztinától  Még csak most kezdődik a nap  Egy bizonyos határt  Png ház  Egy hatékony szolga  Az a nap, amelyik nevetés nélk... 
Bejegyzés Címkék
nemzetfogyás miatt, ország eladósodását, multik hazai, adózás alóli, veszedelmes ávós, szülői háttérrel, magyar törvényhozásban, széket elfoglalnia, segélyből akarnak, adófizetőket megterhelve, részük megélhetési, nemzeti zászlójukat, saját népe, főpolgármesterrel szemben, horvát tengerparton, hajléktalanok száma, bűnözők akár, állam átutalná, államilag elrabolt, egyházi iskoláknak, elemi humanizmushoz, kultúrpolitika kettős, adófizetők pénzéből, kormány felelőtlenül, erre figyelmeztető, uniós támogatásokat, lakosságot pedig, posztkommunisták, homoszexuálisnak, törvényhozásban, felvonulásokkal, homoszexuálisok, jogállamisághoz, kultúrpolitika, politikusokkal, számvevőszéket, szidalmaztatja, következetesen, intézményeknek, törvénysértően, megfenyegetett, ízléstelennek, megnyugtatóan, begyepesedett, citáltatnának, fiatalemberek, demokráciának, hajléktalanok, demokráciából, támogatásokat, nyugdíjasokat, azonosságukra, milyenségükre, humanizmushoz, figyelmeztető, stigmatizálás, irányzatokat, szorongással, parlamentből, közbiztonság, felelőtlenül, szentszékkel, nemzetfogyás, adófizetőket, holdudvarába, megsemmisítő, vértolulásos, felelősségre, gyermekeiket, megállapodás, helytelennek, ünnepnapokon, eladósodását, térfoglalása, tengerparton, állampolgári, nacionalista, antiszemita, édesapjának, társadalmat, megélhetési, lobogtatják, mibenlétére, veszedelmes, zászlójukat, elfoglalnia, luxusvillát, megterhelve, politikusok, klerikális, krőzusként, iskoláknak, legfelsőbb, városképet, kirekesztő, elszámolni, csapnivaló, adófizetők, bűnözéssel, ízléstelen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.